Stiri Ziare Locale Decisiv! Ronaldo, la primul gol pentru Farul Constanța „Formăm un grup foarte bun și avem ambiție să ne atingem obiectivul“ (GALERIE FOTO)
Decisiv! Ronaldo, la primul gol pentru Farul Constanța „Formăm un grup foarte bun și avem ambiție să ne atingem obiectivul“ (GALERIE FOTO)

Decisiv! Ronaldo, la primul gol pentru Farul Constanța „Formăm un grup foarte bun și avem ambiție să ne atingem obiectivul“ (GALERIE FOTO)

Noul jucător de la Farul Constanța a jucat titular în ambele meciuri susținute de „marinari“ în 2024 în Superligă.

Transferat în această lună de campioana României, Farul Constanța, Ronaldo Deaconu a evoluat, titular, în ambele meciuri jucate de „marinari“ în 2024 în Superligă, 2-1 în deplasare cu Universitatea Craiova și 1-0 acasă cu FCU 1948 Craiova, al doilea succes venind grație golului său!

În prima partidă, jucătorul în vârstă de 26 de ani a jucat până în minutul 83, iar în cealaltă partidă a fost integralist. Primul său meci în fața propriilor suporteri, primul gol! Ronaldo a marcat în minutul 9, cu un șut plasat cu stângul din marginea careului. Reușita a finalizat o fază foarte frumoasă, pasă cu exteriorul Budescu, până la Kiki, centrare în careu, șut în transversală Deaconu (tot cu stângul), mingea ajunge la Louis Munteanu, care îi așează balonul lui Ronaldo, al cărui al doilea șut din această fază nu mai ratează ținta. Evoluția din acest meci i-a adus lui Roni prezența în echipa etapei a 23-a.…

Ziua Constanta - Marian BOCAIIn urma cu 156 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7