Stiri Ziare Locale Cristian Ghingheș și-a anunțat candidatura la Primăria Bacău: „Alături de mine va fi o echipă formată din persoane corecte, energice și profesioniste”
Cristian Ghingheș și-a anunțat candidatura la Primăria Bacău: „Alături de mine va fi o echipă formată din persoane corecte, energice și profesioniste”

Cristian Ghingheș și-a anunțat candidatura la Primăria Bacău: „Alături de mine va fi o echipă formată din persoane corecte, energice și profesioniste”

Cristian Ghingheș și-a anunțat candidatura pentru funcția de primar al municipiului Bacău. Acesta s-a decis să candideze din partea Partidului SENS, o formațiune mai puțin cunoscută.

„Candidez la Primăria Bacău la alegerile locale de anul acesta și urmează să mă vedeți pe buletinul de vot din partea Partidului SENS – Sănătate Educație Natură Sustenabilitate!

În primul rând, candidez pentru toți băcăuanii corecți. Pentru toți locuitorii care așteaptă de la primarul lor curățenie, ordine, servicii publice de calitate, disciplină urbanistică, spații verzi generoase și bine îngrijite, locuințe și măsuri concrete pentru tineri, transport public accesibil și la timp. Plus transparență totală în cheltuirea bugetului format din taxele și impozitele pe care cu toții le plătim, dar și o aplicare a legii în mod egal, fără ca unii să fie privilegiați și toți ceilalți să fie cetățeni de categoria a doua în fața autorităților.…

Ziarul de Bacau - Ziarul De BacauIn urma cu 105 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7