Stiri Ziare Locale Cosmin Necula și-a anunțat susținerea pentru Valentin Ivancea. „Mi-l doresc primarul orașului nostru”
Cosmin Necula și-a anunțat susținerea pentru Valentin Ivancea. „Mi-l doresc primarul orașului nostru”

Cosmin Necula și-a anunțat susținerea pentru Valentin Ivancea. „Mi-l doresc primarul orașului nostru”

Fostul primar Cosmin Necula și-a anunțat susținerea pentru Valentin Ivancea. Într-o postare pe rețelele de socializare, fostul edil a declarat că și-l dorește primar pe candidatul PSD și a semnat pe lista sa de susținători.

„Astăzi dimineață, la biserică, m-am întâlnit cu cel pe care mi-l doresc primarul orașului nostru – Valentin Ivancea! P. S. Chiar dacă nu am poză, am semnat pe lista sa de susținători!”, a precizat Cosmin Necula.

Acesta a câștigat mandatul de primar în 2016 din partea PSD, însă la puțin timp după preluarea funcției s-a produs o ruptură cu partidul. Necula a preluat apoi șefia partidului Pro România, postură din care a pierdut alegerile din 2020, clasându-se pe locul al treilea.…

Ziarul de Bacau - Ziarul De BacauIn urma cu 81 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7