Stiri Ziare Locale Contractul pentru lotul Chiribiș-Biharia al A3, blocat! Ministrul Transporturilor și constructorul Precon se acuză reciproc pentru tergiversări.
Contractul pentru lotul Chiribiș-Biharia al A3, blocat! Ministrul Transporturilor și constructorul Precon se acuză reciproc pentru tergiversări.

Contractul pentru lotul Chiribiș-Biharia al A3, blocat! Ministrul Transporturilor și constructorul Precon se acuză reciproc pentru tergiversări.

Semnarea contractului pentru construirea lotului de 28,55 kilometri Chiribiș - Biharia din Autostrada Transilvania este blocată, deși câștigătorul licitației a fost desemnat încă de anul trecut. Bihorenii de la Precon acuză CNAIR de tergiversarea semnării contractului.

Precon Transilvania susține, într-un comunicat de presă, că a solicitat de două ori CNAIR să stabilească o dată pentru semnarea contractului, înainte de a se adresa CNSC pentru obligarea autorității contractante la semnarea acestuia.

În comunicat, firma bihoreană a prezentat cronologia procedurii de atribuire a contractului, din care reiese că „Asocierea a dorit și își dorește în continuare semnarea contractului de lucrări 3C2 Biharia- Chiribiș, în acest sens făcând toate demersurile legale necesare, inclusiv solicitând către CNAIR, în două rânduri, așa cum am menționat anterior, respectiv în 22.08.2023 și 29.11.2023, stabilirea datei la care se va semna contractul, fără a primi niciun răspuns din partea CNAIR SA”, arată Precon.…

Monitorul Cluj - Diana CÎMPEANIn urma cu 133 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7