Stiri Ziare Locale Consiliul Județean Constanța a autorizat construcția blocului de 17 etaje din stațiunea Neptun. Detalii despre investitori!
Consiliul Județean Constanța a autorizat construcția blocului de 17 etaje din stațiunea Neptun. Detalii despre investitori!

Consiliul Județean Constanța a autorizat construcția blocului de 17 etaje din stațiunea Neptun. Detalii despre investitori!

Consiliul Județean Constanța a emis autorizația de construire nr.75/21.12.2023 la solicitarea lui Ion Giurcă pentru investiția SC Solantis Neptun SRL din stațiunea Neptun, strada Trandafirilor nr. 6k-6l din municipiul Mangalia Este vorba despre un imobil cu spații pentru locuințe de vacanță și servicii pentru turism S+P+16 E+17 E tehnic Construcția va avea 1.284 mp la sol și între 160 și 180 de apartamente Pe 1 iunie 2023, Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţa publicul interesat asupra deciziei de emitere a Acordului de Mediu pentru proiectul imobiliar al celor de la Solantis Neptun SRL Investitorul este o companie înființată în anul 2021, cu sediul social în București Asociat unic este Certion SRL, iar administrator este Oana Cristina Scripcaru Iosif Potrivit www.termene.ro, în anul 2022, firma nu a raportat angajați, iar cifra de afaceri a fost 0, cu o pierdere de 15.601.010 lei…

Ziua Constanta - Lavinia SĂNDESCU - SICLITARUIn urma cu 168 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7