Stiri Ziare Locale Consilierii PSD au lipsit de la votarea bugetului Bistriței. Turc: „Scaunele goale exprimă nivelul de interes pe care îl are PSD”
Consilierii PSD au lipsit de la votarea bugetului Bistriței. Turc: „Scaunele goale exprimă nivelul de interes pe care îl are PSD”

Consilierii PSD au lipsit de la votarea bugetului Bistriței. Turc: „Scaunele goale exprimă nivelul de interes pe care îl are PSD”

Într-o ședință extraordinară, Consiliul Local a votat ieri bugetul municipiului, care a fost în dezbatere publică până acum. De la ședință au lipsit toți consilierii PSD, exprimându-și votul doar consilierii PNL, USR, UDMR și PMP.

La finalul ședinței, primarul Ioan Turc a ținut să le transmită un mesaj consilierilor PSD care au absentat, susținând că scaunele goale exprimă nivelul de interes pe care îl are PSD pentru dezvoltarea orașului.

„Țin să remarc faptul că în partea stângă avem niște scaune goale, ale consilierilor locali ai PSD. Aceste scaune goale exprimă într-un mod neechivoc foarte limpede nivelul de interes pe care PSD îl are față de dezvoltarea acestui oraș. Același interes l-au avut și când l-au administrat, același interes îl au și acum când se află în opoziție. Este nivelul de interes pe care-l vor avea și în anii viitori. Scaune goale, zero interes”, a precizat Ioan Turc.…

Bistriteanul - Bianca SARAIn urma cu 142 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7