Stiri Ziare Locale Conducerea Rapidului – cu ochii pe utiștii…din Giulești: „Să stea liniștiți, sunt pe mâini bune, poate ni-i mai lasă vreun an”
Conducerea Rapidului – cu ochii pe utiștii…din Giulești: „Să stea liniștiți, sunt pe mâini bune, poate ni-i mai lasă vreun an”

Conducerea Rapidului – cu ochii pe utiștii…din Giulești: „Să stea liniștiți, sunt pe mâini bune, poate ni-i mai lasă vreun an”

La doar câteva ore de la victoria obţinută de Rapid în meciul cu Hermannstadt (2-0), conducătorii clubului giuleştean au fost prezenţi în tribune la meciul dintre FC Voluntari şi UTA.

Finanțatorii „alb-vișiniilor”, Dan Șucu și Victor Angelescu, dar și președintele Daniel Niculae, au dorit să-i vadă pe viu pe rapidiștii împrumutați la formația arădeană. Dintre cei trei, Claudiu Micovschi nu a făcut cel mai bun meci al său până în minutul 70, când a fost schimbat și Rednic l-a și înțepat puțin: „A făcut un sezon foarte bun, chiar dacă astăzi, nu știu, a fost la meci? A venit? O fi ajuns la meci?”. Apoi, Rareș Pop a intrat pe teren de abia după ce s-a accidentat Stahl. Altfel, probabil juniorul vândut în această iarnă în Giulești nici nu ar fi intrat pe gazon.…

Sport Arad - sportarad.roIn urma cu 138 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7