Stiri Ziare Locale Comunitatea din Câmpia Turzii a donat cărți și jocuri pentru Secția de Pediatrie a Spitalului „Dr. Cornel IGNA”
Comunitatea din Câmpia Turzii a donat cărți și jocuri pentru Secția de Pediatrie a Spitalului „Dr. Cornel IGNA”

Comunitatea din Câmpia Turzii a donat cărți și jocuri pentru Secția de Pediatrie a Spitalului „Dr. Cornel IGNA”

Mai multe persoane și entități publice și private din Câmpia Turzii s-au alăturat cu entuziasm campaniei „Ludoteca pentru toți”, inițiată de Biblioteca Municipală ”T. Murășanu” Turda, Biblioteca Municipală ASTRA Câmpia Turzii, Liceul Teoretic ”Liviu Rebreanu” Turda și Colegiul ”Emil Negruțiu” Turda.

Prin implicarea acestora, s-au adunat 175 de cărți, enciclopedii, jocuri și jucării pentru biblioteca Secției de Pediatrie a Spitalului Municipal „Dr. Cornel IGNA” din Câmpia Turzii.

„Le mulțumim tuturor celor care au donat pentru acest proiect minunat. Prin efortul vostru, perioada de spitalizare va fi mai ușoară pentru micuții pacienți ai Spitalului”, a declarat primarul municipiului Câmpia Turzii.…

Ziarul 21 - ziarul21.roIn urma cu 120 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7