Stiri Ziare Locale Clujean premiat la împlinirea vârstei de 100 de ani. Emil Boc: „E un simbol al rezistenței și, uitați-l, e mai tânăr ca niciodată”.
Clujean premiat la împlinirea vârstei de 100 de ani. Emil Boc: „E un simbol al rezistenței și, uitați-l, e mai tânăr ca niciodată”.

Clujean premiat la împlinirea vârstei de 100 de ani. Emil Boc: „E un simbol al rezistenței și, uitați-l, e mai tânăr ca niciodată”.

Clujeanul Miron Pop a împlinit vineri, 8 martie, vârsta de 100 de ani, la aniversarea acestuia participând și primarul Emil Boc, care i-a acordat un cadou și o diplomă, în numele clujenilor.

„Sunt în casa domnului Pop Miron din Cluj-Napoca, aici în cartierul Mănăștur, și am venit în numele clujenilor să îl felicit, să îi urez sănătate și la mulți ani, cu ocazia împlinirii frumoasei vârste de 100 de ani. Un secol de viață, un secol de istorie, omul care a trecut prin toate dificultățile ultimului secol, din 1924. E un simbol al rezistenței și uitați-l, e mai tânăr ca niciodată, e plin de viață. I-am adus un mic cadou din partea clujenilor și o diplomă”, a arătat primarul Emil Boc.…

Monitorul Cluj - Diana CÎMPEANIn urma cu 182 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7