Stiri Ziare Locale Clotilde Armand, inculpată în dosarul în care ANI o acuză de incompatibilitate. Primarul S1 vede un complot electoral: E reacția sistemului PNL-PSD la candidatura mea!
Clotilde Armand, inculpată în dosarul în care ANI o acuză de incompatibilitate. Primarul S1 vede un complot electoral: E reacția sistemului PNL-PSD la  candidatura mea!

Clotilde Armand, inculpată în dosarul în care ANI o acuză de incompatibilitate. Primarul S1 vede un complot electoral: E reacția sistemului PNL-PSD la candidatura mea!

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, anunță că nu mai e suspectă, ci inculpată în dosarul în care Agenția Națională de Integritate (ANI) o acuză de incompatibilitate.

Armand, trimisă în judecată în Dosarul ANI: Au nevoie de știri cu primari USR filmați la parchete

Consideră că decizia e un complot politic, o mașinațiune electorală. Armand scrie, pe pagina sa de Facebook, că este „reacția sistemului PNL PSD” la anunțarea candidaturii sale:

Clotilde Armand continuă:

Clotilde Armand mai spune că adversarii ei politici „se pregătesc să termine rapid rechizitoriul” și să o trimită în judecată până pe 9 iunie, dar se declară convins că „oamenii nu mai pot fi mințiți cu astfel de montaje mediatice”.…

B365 - Bucuresti - Maria AndreescuIn urma cu 111 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7