Stiri Ziare Locale Claudiu Cojocaru, preşedinte executiv la CS Mioveni: „Suntem în discuţii şi cu jucători care au evoluat mulţi ani în Liga I”
Claudiu Cojocaru, preşedinte executiv la CS Mioveni: „Suntem în discuţii şi cu jucători care au evoluat mulţi ani în Liga I”

Claudiu Cojocaru, preşedinte executiv la CS Mioveni: „Suntem în discuţii şi cu jucători care au evoluat mulţi ani în Liga I”

– Ne-am reunit pe 15 ianuarie, am avut viza medicală pe 16 ianuarie, iar apoi vom intra în cantonament până pe 31 ianuarie. Stăm 9 zile în cantonament pe plan local, la o pensiune, și ne vom antrena pe terenurile noastre. De asemenea, vom avea șapte meciuri de pregătire, între care avem două meciuri cu echipe de Liga a doua, și anume Metaloglobus și FC Argeș, iar restul sunt echipe de Liga a III-a.

– Despre plecări pot menționa pe Dandea și Tincă. În plus, ne-am înțeles pentru încă doi jucători să mai plece. Cred că Dandea este o piesă importantă care o să ne lipsească, dar, din respect față de el, pentru că și-a făcut datoria față de noi și așa a fost înțelegerea când a venit la echipă, l-am rugat personal să vină să ne ajute, fiindcă aveam nevoie de un fundaș central și, în baza legăturii de prietenie, l-am lăsat să meargă unde îi este mai bine în momentul de față. Fiind un jucător mai în vârstă, pentru el era important să meargă unde câștigă mai bine decât la Mioveni. Asta este singura explicație de ce a plecat Dandea de la noi. Îi mulțumesc pe această cale și îi doresc multă sănătate și baftă unde va merge. În ceea ce privește venirile, pot spune că suntem în niște discuții cu jucători, urmează să perfectăm două sau trei transferuri. Sper să aducem niște jucători cu experiență. Nu aș putea să vă spun exact jucătorii, pentru că s-a făcut acum o regulă mai ales la Liga a doua ca echipele să facă licitație pentru jucători. Cred că de aici vin și salariile puțin mai mari ale jucătorilor……

Jurnalul De Arges - Marius IonelIn urma cu 168 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7