Stiri Ziare Locale Chiriile uriașe din Constanța îi sperie pe viitorii polițiști. Ministrul de interne: „Ne-am gândit la trei soluții”
Chiriile uriașe din Constanța îi sperie pe viitorii polițiști. Ministrul de interne: „Ne-am gândit la trei soluții”

Chiriile uriașe din Constanța îi sperie pe viitorii polițiști. Ministrul de interne: „Ne-am gândit la trei soluții”

Reorganizarea IPJ Constanța bagă zâzanie intre sindicatele din Poliție și polițiștii în activitate, pe de o parte, și conducerea MAI, pe de altă parte, după ce sindicatele nu au fost chemate să își spună părerea.

Cei din fruntea instituției trebuie să rezolve cinci probleme pentru a face din cea mai blamată instituție din țară, în acest moment, o poliție europeană.

Astfel, conducerea instituției trebuie să rezolve, în primul rând, deficitul de personal de 23 la sută, ținând cont de faptul că meseria de polițist nu mai este atractivă. Apoi, șefii trebuie să găsească soluții să-i convingă pe tinerii polițiști să vină în Constanta, oraș unde cea mai modestă chirie e 400 de euro lunar, plus utilități, adică la nivelul unui salariu.…

Adevarul - Antonia IspasIn urma cu 238 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7