Stiri Ziare Locale CFR Cluj - Dinamo București, meci în Gruia, vineri seară. Măsuri de ordine și posibile restricții de circulație.
CFR Cluj - Dinamo București, meci în Gruia, vineri seară. Măsuri de ordine și posibile restricții de circulație.

CFR Cluj - Dinamo București, meci în Gruia, vineri seară. Măsuri de ordine și posibile restricții de circulație.

Jandarmii clujeni au anunțat o serie de măsuri de ordine și siguranță la meciul de vineri, 23 februarie, dintre CFR Cluj și Dinamo București.

În acest sens, vor fi instituite dispozitive de ordine publică pentru supraveghere și monitorizare, descurajarea și prevenirea unor incidente sau acte de tulburare a ordinii publice, premergător, pe timpul și ulterior desfășurării partidei de fotbal.

Aceste măsuri vizează locurile de adunare ale suporterilor, însoțirea și protecția lor pe timpul deplasării la stadion, supravegherea și temporizarea accesului în stadion, monitorizarea afluirii și defluirii participanților, precum și amplasarea unor rezerve de intervenție care să gestioneze eventuale incidente apărute pe timpul partidei de fotbal.…

Monitorul Cluj - monitorulcj.roIn urma cu 133 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7