Stiri Ziare Locale CFR Cluj a câștigat „la limită” meciul cu Hermannstadt, scor 1-0. Mutu, atac la adresa lui Mandorlini.
CFR Cluj a câștigat „la limită” meciul cu Hermannstadt, scor 1-0. Mutu, atac la adresa lui Mandorlini.

CFR Cluj a câștigat „la limită” meciul cu Hermannstadt, scor 1-0. Mutu, atac la adresa lui Mandorlini.

Adi Mutu a uitat de modestie, după victoria CFR Cluj – Hermannstadt pe terenul din Gruia, și l-a atacat pe Andrea Mandorlini, arătând că „lucrurile s-au schimbat în bine” după venirea sa.

Prima repriză a stat sub semnul echilibrului. În minutul 28, Găman i-a recentrat lui Bejan în fața porții, dar Muhar a avut o intervenție excelentă și a respins. În minutul 41, Stoica a trimis un șut plasat, dar balonul a trecut pe lângă poarta lui Sava.

Intrat la pauză, Michael a avut o ocazie excelentă în startul reprizei secunde cu un șut trimis de la distanță, însă Căbuz a respins. În minutul 49, Muhar a reușit să marcheze cu capul, dar reușita a fost anulată pe motiv că mingea părăsise suprafața de joc înaintea golului. În minutele 74 și 79, oaspeții au ratat două șanse de a marca prin Neguț, însă de fiecare dată mingea a trecut pe lângă poarta lui Sava. În prelungirile partidei, Otele a reușit un șut excepțional din marginea careului de 16 metri și a marcat golul cu numărul 13 în Superligă, stabilind scorul final al întâlnirii, 1-0.…

Monitorul Cluj - Diana CÎMPEANIn urma cu 118 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7