Stiri Ziare Locale Cermeiul s-a jucat cu ocaziile și a plătit cu eșecul în fața lui Poli! Popa: „Frustrant, cu puțină atenție și șansă soarta meciului putea fi alta”
Cermeiul s-a jucat cu ocaziile și a plătit cu eșecul în fața lui Poli! Popa: „Frustrant, cu puțină atenție și șansă soarta meciului putea fi alta”

Cermeiul s-a jucat cu ocaziile și a plătit cu eșecul în fața lui Poli! Popa: „Frustrant, cu puțină atenție și șansă soarta meciului putea fi alta”

Gloria Lunca Teuz Cermei este formația arădeană ce a pierdut la cea mai mică diferență de scor (0-2) pe „Electrica”, cu Poli, în sezonul regular al Ligii a 3-a, dar asta nu îi ține loc de puncte și coboară pe locul 8, după succesul celor de la Periam la Socodor.

Codrea: „Nu aş spune că a fost aşa lejer”

Timișorenii nu au făcut o primă repriză grozavă, iar Cermeiul a avut ocaziile sale, prin Piț, Ghighilicea, Vasinc și Siminiceanu, dar lucrurile au intrat în normal în repriza secundă.  Ajutați și de atmosfera incandescentă din tribune, „alb-violeții” au marcat de două ori, prin Curescu și Olariu și rezolvă și matematic ecuația prezenței în play-off. „Nu aş spune că a fost aşa lejer. Cred că am avut un pic de trac şi de presiune în prima repriză. Ştiam că dacă vom câştiga suntem matematic în play-off. Ne-am dorit mult victoria, ne-am dorit mult să facem un joc bun. În prima repriză cred că am fost crispaţi, dar în repriza a doua lucrurile s-au reglat, a fost total a noastră şi am câştigat meritat. Un pic a contat (n.r. absenţele), sincer, dar băieţii şi-au făcut treaba bine. Suntem un lot destul de omogen, tânăr, dar băieţii se maturizează rapid şi sunt mulţumit de absolut toţi. Istratie a avut în timpul săptămânii şi o mică fractură la nas, l-am băgat puţin pe risc, Adamcsik, la fel, că mi-a permis scorul, încă nu e la forma dorită, dar va fi şi toţi au intrat bine. Repriza a doua am controlat-o…Sincer, sunt echipele cel mai bune din serie şi merită să fie acolo. Urmează trei meciuri cu fiecare, va fi greu, dar mai avem două de campionat(n.r. sezon regulat),sperăm să ieşim bine din astea două, să intrăm cu cât mai multe puncte în play-off şi să dăm atunci bătălia pentru locul 2”, a declarat Paul Codrea, antrenorul principal al Politehnicii.…

Sport Arad - sportarad.roIn urma cu 117 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7