Stiri Ziare Locale Cermeiul îl aduce pe atacantul Alexandru Moise tocmai de pe Litoral, dar îl dă dispărut pe căpitanul Lazăr: „Își forțează despărțirea!”
Cermeiul îl aduce pe atacantul Alexandru Moise tocmai de pe Litoral, dar îl dă dispărut pe căpitanul Lazăr: „Își forțează despărțirea!”

Cermeiul îl aduce pe atacantul Alexandru Moise tocmai de pe Litoral, dar îl dă dispărut pe căpitanul Lazăr: „Își forțează despărțirea!”

A fost ziua reunirii divizionarelor terțe arădene, cu Gloria Lunca Teuz Cermei ce a ales „Motorul” din Aradul Nou pentru primul antrenament al iernii. Chiar dacă s-a despărțit de destui fotbaliști în această iarnă, Țurcanu, Andrieș, Șiel, Perenyi sau Rădulescu, iar Balica și Lazăr au absentat, doar primul motivat, Radu Popa și Claudiu Ghiță au avut la dispoziție nu mai puțin de 28 de jucători.

Principala noutate ar fi Alexandru Nicolae Moise (foto), un atacant în vârstă de 29 de ani născut la Constanța, care și-a legat marea parte a carierei de Axiopolis Cernavodă. În vara lui 2018, Moise a fost luat de Petre Grigoraș la SSC Farul Constanța, după care fotbalistul s-a întors din nou în Liga 3, de această dată la Unirea Slobozia, echipă pe care a ajutat-o să promoveze în eșalonul secund. În vara lui 2020 a ajunge la Șoimii Lipova, de unde pleacă – însă – numai după 6 luni, acuzând probleme de acomodare. De atunci a jucat numai pentru Cernavodă, a mai cochetat cu Victoria Felnac, iar acum – se pare că va juca la Cermei. „Mi l-am dorit foarte mult”, susține Radu Popa, care a confirmat și sosirile de la Ineu ale juniorilor Fabian Nica (fundaș stânga) și Ianis Sas (mijlocaș).…

Sport Arad - sportarad.roIn urma cu 166 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7