Stiri Ziare Locale Cermeiul a fost egala Ghirodei în al doilea amical în patru zile între cele două formații, Ionuț Tănase a ajuns în curtea „sămădăilor”!
Cermeiul a fost egala Ghirodei în al doilea amical în patru zile între cele două formații, Ionuț Tănase a ajuns în curtea „sămădăilor”!

Cermeiul a fost egala Ghirodei în al doilea amical în patru zile între cele două formații, Ionuț Tănase a ajuns în curtea „sămădăilor”!

După ce s-au duelat doar o singură repriză cu ocazia „triunghiularului” de sâmbătă la care a mai participat și Lotus Băile Felix, Gloria Lunca Teuz Cermei CSC Ghiroda și Giarmata Vii s-au reîntâlnit pentru un amical de 90 de minute pe arena „Banatul” din Sânnicolau Mic. Dacă, sâmbătă,  timișenii de pe locul 2 în seria a 7-a a Ligii a 3-a au câștigat cu 2-0 repriza, astăzi, testul s-a terminat cu scorul de 1-1.

Pentru echipa pregătită de Radu Popa și Claudiu Ghiță, supervizați de Roli Nagy, a fost titular și Ionuț Tănase. Mijlocașul de 25 de ani nu a mai rămas la FC Bihor și e tentat de oferta „sămădăilor”. Iar la debut a contribuit la reușita de 1-0 a disputei de azi, din minutul 18. Atunci, fotbalistul crescut de UTA l-a găsit excelent pe Sîntean, iar acesta l-a găsit – la rândul său – bine pe Siminiceanu, care a înscris pe lângă Ciocan. Egalarea a venit cu 5 minute înainte de pauză, când Petrișor Jichici, fotbalist plecat de la Lipova în această iarnă, l-a învins pe Balica cu un șut de la marginea careului.…

Sport Arad - sportarad.roIn urma cu 134 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7