Stiri Ziare Locale Centura orașului Buftea e scoasă iar din sertar. Nu va fi gata mai devreme de 3 ani și nu va rezolva toată problema!
Centura orașului Buftea e scoasă iar din sertar. Nu va fi gata mai devreme de 3 ani și nu va rezolva toată problema!

Centura orașului Buftea e scoasă iar din sertar. Nu va fi gata mai devreme de 3 ani și nu va rezolva toată problema!

Cu o întârziere de 14 ani de la primul anunț, Ministerul Transporturilor a desemnat constructorul care va face Centra Buftea, după 2 ani de la lansarea licitației. Urmează contestațiile.

PORR CONSTRUCT SRL a câștigat acest contract cu suma de 281,17 milioane de lei (fără TVA), are la dispoziție 34 de luni pentru finalizarea proiectării și a lucrărilor (10 luni perioada de proiectare și 24 de luni perioada de execuție a lucrărilor).

Contractul pentru construcția acestei variante ocolitoare, în lungime de 5,77 km, este finanțat prin Programul Transport 2021-2027. Semnarea contractului va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații și respectiv după soluționarea contestaților formulate în cadrul procedurii de atribuire./…

Expresul De Buftea - Bogdan TobaIn urma cu 226 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7