Stiri Ziare Locale Centrul de Recuperare „Artemia” Techirghiol Consiliul de Monitorizare a găsit resturi de fecale în pat, lenjerii improvizate și beneficiari violenți. Măsuri aplicate (DOCUMENT)
Centrul de Recuperare „Artemia” Techirghiol Consiliul de Monitorizare a găsit resturi de fecale în pat, lenjerii improvizate și beneficiari violenți. Măsuri aplicate (DOCUMENT)

Centrul de Recuperare „Artemia” Techirghiol Consiliul de Monitorizare a găsit resturi de fecale în pat, lenjerii improvizate și beneficiari violenți. Măsuri aplicate (DOCUMENT)

Controlul s-a desfășurat în perioada 16.01.2024 — 19.01.2024 Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică „Artemia” reprezintă o componentă funcţională din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanța Centrul este destinat să asigure gratuit, pe o perioadă nedeterminată, servicii de asistentă socială, consiliere psihologică si asistență medicală, un ansamblu de activități realizate pentru a răspunde nevoilor individuale specifice ale persoanelor adulte cu dizabilități, în vederea menţinerii/dezvoltării potențialului personal. „Cazarmamentul este vechi, saltelele sunt murdare, cu resturi de fecale, iar pernele sunt deteriorate”, se arată în raport. Centrul nu asigură pentru fiecare beneficiar lenjeria de pat, pături, prosoape şi alte obiecte de uz personal DGASPC Constanţa prin directorul general a fost sancționat cu amendă contravențională în cuantum de 20.000 lei. Mihai Lupu a spus că este o prioritate să se reabiliteze centrul și să fie reorganizat Pe 26 ianuarie 2024, instanța a decis suspendarea executării procesului-verbal de control nr. 1635/18.01.2024 întocmit de Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Constanţa - măsura nr. 1, până la pronunţarea instanţei de fond asupra acţiunii privind anularea actului administrativ…

Ziua Constanta - Claudia CORBUIn urma cu 161 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7