Stiri Ziare Locale Ce spune Rednic despre ultimele achiziții utiste? „Tudorie are calitate, cred în Vulturar, nu mi-a plăcut declarația lui”
Ce spune Rednic despre ultimele achiziții utiste? „Tudorie are calitate, cred în Vulturar, nu mi-a plăcut declarația lui”

Ce spune Rednic despre ultimele achiziții utiste? „Tudorie are calitate, cred în Vulturar, nu mi-a plăcut declarația lui”

Clubul UTA a anunțat în ziua meciului cu FC Botoșani două transferuri. Primul dintre ele îl vizează pe atacantul Alexandru Tudorie, care vine din liga a doua a Arabiei Saudite, de la Al-Adalah și care a reprezentat România la toate nivelurile mai puțin reprezentativa de seniori.

Fotbalistul din Galați e cotat la 1 milion de euro și va avea un rol precis în lotul arădenilor. „Tudorie a semnat, îl vreau pentru că are calitate și aveam nevoie de concurență. Era doar cu Kevin (n.a. Luckassen), eu cred că e un câștig pentru noi. E clar că va avea nevoie de o perioadă în care să revină fizic, el mi-a garantat că e bine. S-a antrenat, dar una e să te antrenezi singur și alta e să o faci normal, cu o echipă”, a punctat Mircea Rednic după meciul cu Botoșaniul.…

Sport Arad - sportarad.roIn urma cu 150 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7