Stiri Ziare Locale Cât vor rezista florile de pe bulevard? Dacă nişte cetăţeni au călcat precum animalele până şi pământul pregătit pentru plantare!
Cât vor rezista florile de pe bulevard? Dacă nişte cetăţeni au călcat precum animalele până şi pământul pregătit pentru plantare!

Cât vor rezista florile de pe bulevard? Dacă nişte cetăţeni au călcat precum animalele până şi pământul pregătit pentru plantare!

„Trăim în Câmpulung! Vedeţi zi de zi!” Cam aşa a sunat explicaţia viceprimarului Adrian Vlădău pentru fapta stricării solului abia pregătit pentru a fi plantat cu floră ornamentală pe Bulevardul „Pardon”. Aţi remarcat că, în această săptămână, s-a înviorat spaţiul rezervat florilor pe aleea pietonală a centrului, după ce lucrătoarele de la Seră au sădit lalele şi narcise. Mai mare frumuseţea să vezi culoare în alveolele „pastilei” centrale, care amplifică senzaţia plăcută care îl încearcă pe cel care trece ori se odihneşte pe bancă. Sunt conştienţi şi iniţiatorii acţiunii de înfrumuseţare a bulevardului că se vor găsi destui care le vor distruge munca, fie din prostie, fie din răutate, fie din imboldul hoţiei, fie din toate la un loc. Dacă până şi în pământul proaspăt nivelat şi pregătit pentru sădirea de a doua zi au intrat precum animalele!…

Evenimentul Muscelean - evenimentulmuscelean.roIn urma cu 148 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7