Stiri Ziare Locale Caravana Ligii a 4-a pleacă din nou la drum în primul weekend al lunii martie, campioana județului joacă barajul de promovare pe 16 și 23 iunie!
Caravana Ligii a 4-a pleacă din nou la drum în primul weekend al lunii martie, campioana județului joacă barajul de promovare pe 16 și 23 iunie!

Caravana Ligii a 4-a pleacă din nou la drum în primul weekend al lunii martie, campioana județului joacă barajul de promovare pe 16 și 23 iunie!

Prima parte a sezonului 2023-2024 a Ligii a IV-a Arad s-a încheiat cu Viitorul campioană de toamnă, dar cu urmăritoarele din Păuliș, Sântana, Curtici și Felnac răsfirate la maximum 6 puncte distanță. Inițial planul calendar era făcut pentru un start al returului pentru data de 9 martie, însă comunicatul de ieri al secretarului AJF Arad, Vasile Rad, le schimbă puțin planurile prim divizionarelor județene.

”Pentru că FRF cere campioana Ligii 4 până pe 9 iunie 2024 cel târziu, returul acestui campionat va începe pe data de 2 martie 2024, având programat și o etapă intermediară. Meciurile de baraj pentru Liga 3 sunt stabilite pe data de 16 și 23 iunie 2024. Despre Cupa României vom vorbi la întâlnirea din 16 ianuarie cu dumneavoastră, întâlnire ce am propus să o avem cât mai repede și să punem toate detaliile și problemele care sunt în discuție. De asemenea, campionatul de juniori A1 va începe pe 6 martie pentru că și aici va trebui stabilită câștigătoarea până pe data de 20 mai 2024” – informează Rad.…

Sport Arad - sportarad.roIn urma cu 208 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7