Stiri Ziare Locale Caransebeșeanul chef peste cuțite
Caransebeșeanul chef peste cuțite

Caransebeșeanul chef peste cuțite

Nic Roșu are în palmares mai multe restaurante de top din București, acolo unde a lucrat ca bucătar în echipe valoroase, alături de nume importante din gastronomia românească.

Atunci când spui „Fratellini Bistro” sau „Le petit Paris” by Chef Samuel, gândul te duce la eleganță, la artă culinară adevărată! Ucenicia și-a făcut-o la restaurantul Hotelului „Epoque”, de 5 stele, aflat în parcul Cișmigiu.

Mărturisește că abia terminase Liceul Forestier din Caransebeș, când a profitat de o oportunitate ivită și s-a dus să cucerească lumea! Adică, să se lase cucerit de un mediu creativ, așa cum numai la un restaurant de lux de asemenea anvergură poți să găsești. „Acolo, la Epoque, a fost cea mai bună bucătărie de hotel pe care am întâlnit-o. Un loc renumit pentru «fine dining», adică masă rafinată. Este vorba despre o experiență culinară de lux, care implică servirea unui meniu sofisticat și pretențios, într-un mediu elegant. Am avut parte de niște colegi tineri, care m-au atras, m-au motivat și m-au determinat să îmi placă și mai mult bucătăria. Astfel, am rămas.”…

Expres de Banat - Adriana BaghiuIn urma cu 144 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7