Nic Roșu are în palmares mai multe restaurante de top din București, acolo unde a lucrat ca bucătar în echipe valoroase, alături de nume importante din gastronomia românească.
Atunci când spui „Fratellini Bistro” sau „Le petit Paris” by Chef Samuel, gândul te duce la eleganță, la artă culinară adevărată! Ucenicia și-a făcut-o la restaurantul Hotelului „Epoque”, de 5 stele, aflat în parcul Cișmigiu.
Mărturisește că abia terminase Liceul Forestier din Caransebeș, când a profitat de o oportunitate ivită și s-a dus să cucerească lumea! Adică, să se lase cucerit de un mediu creativ, așa cum numai la un restaurant de lux de asemenea anvergură poți să găsești. „Acolo, la Epoque, a fost cea mai bună bucătărie de hotel pe care am întâlnit-o. Un loc renumit pentru «fine dining», adică masă rafinată. Este vorba despre o experiență culinară de lux, care implică servirea unui meniu sofisticat și pretențios, într-un mediu elegant. Am avut parte de niște colegi tineri, care m-au atras, m-au motivat și m-au determinat să îmi placă și mai mult bucătăria. Astfel, am rămas.”…
B365 - Bucuresti
B365 - Bucuresti
B365 - Bucuresti
Cugir Info
e Bihoreanul
e Bihoreanul