Stiri Ziare Locale Câmpulungeanca Andra Oproiu, semifinalistă la Eurovision România 2022, a lansat colajul de muzică„A Little Jazz With Andra Oproiu & Edi Tănase”
Câmpulungeanca Andra Oproiu, semifinalistă la Eurovision România 2022, a lansat colajul de muzică„A Little Jazz With Andra Oproiu & Edi Tănase”

Câmpulungeanca Andra Oproiu, semifinalistă la Eurovision România 2022, a lansat colajul de muzică„A Little Jazz With Andra Oproiu & Edi Tănase”

Câmpulungeanca Andra Oproiu a lansat, de curând, un colaj deosebit cu melodii jazz, alături de Eduard Tănase, la pian, sub genericul „A Little Jazz With Andra Oproiu & Edi Tănase”. Andra Oproiu este o tânără născută la Câmpulung Muscel, care studiază la Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti, secţia Compoziţie Jazz, şi care, în anul 2022, a intrat în lupta pentru Concursul Eurovision România, cu piesa „Younique”, ajungând în etapa semifinală.

Într-un interviu acordat pentru ziarul „Adevărul”, aceasta a relatat că încă din clasa I a început să meargă la Şcoala de Muzică din Câmpulung, unde a urmat cursurile pentru pian timp de opt ani, apoi, la vârsta de 10 ani, a urmat cursurile de canto. Potrivit acestea, prima persoană care a îndrumat-o să meargă la clasa de canto a fost mătuşa ei, care era şi cadru didactic la clasa acesteia. „Îmi spunea mereu “privighetoarea clasei”. Am crescut pe muzica Mădălinei Manole. Îmi aduc aminte cât de fericită eram când puneam la casetofon piesele dumneaei şi, probabil datorită acestui fapt, multă lume mi-a spus, de-a lungul timpului, că vocea mea este asemănătoare cu cea a Mădălinei Manole.”, preciza Andra Oproiu în interviul acordat ziarului „Adevărul”. Printre artiştii pe care aceasta îi consideră modele, se numără: Beyoncé, Christina Aguilera, Ami, Mira, Andra, Elena Gheorghe.…

Evenimentul Muscelean - evenimentulmuscelean.roIn urma cu 108 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7