Stiri Ziare Locale Campioana județului Arad joacă barajul pentru promovarea în Liga 3 cu cea mai bună echipă din Hunedoara, cel mai probabil Minerul Lupeni!
Campioana județului Arad joacă barajul pentru promovarea în Liga 3 cu cea mai bună echipă din Hunedoara, cel mai probabil Minerul Lupeni!

Campioana județului Arad joacă barajul pentru promovarea în Liga 3 cu cea mai bună echipă din Hunedoara, cel mai probabil Minerul Lupeni!

Federația Română de Fotbal a stabilit astăzi, prin tragere la sorți, duelurile din barajul de promovare în Liga 3, ediția 2024/25. Jocurile rezultate se desfăşoară în sistem eliminatoriu, tur – retur, în data de 16 iunie, ora 18:00, respectiv 23 iunie, ora 17:30.

Cele 41 de județe și Bucureștiul au fost repartizate în șapte regiuni a câte șase echipe fiecare, regiuni deja cunoscute și folosite și în edițiile trecute. Acum a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea celor trei dueluri din fiecare regiune, 21 în total. Conform Hotărârii Comitetului Executiv din 29 mai 2014, promovează din Liga 4 în Liga 3, campionatul ediţiei 2024/25, cele 21 de echipe câştigătoare ale jocurilor de baraj dintre cele 42 de campioane judeţene declarate de AJF/AMFB.…

Sport Arad - sportarad.roIn urma cu 172 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7