Stiri Ziare Locale BREAKING NEWS. România a câştigat procesul Roşia Montană. Nu plătește nimic companiei Gabriel Resources.
BREAKING NEWS. România a câştigat procesul Roşia Montană. Nu plătește nimic companiei Gabriel Resources.

BREAKING NEWS. România a câştigat procesul Roşia Montană. Nu plătește nimic companiei Gabriel Resources.

Guvernul a informat, vineri seară, că România a obţinut câştig de cauză în dosarul Roşia Montană, judecat la Curtea de arbitraj internaţional de la Washington (ICSID) contra companiei Gabriel Resources, scrie Agerpres.

Curtea de Arbitraj Comercial Internațional de la Washington a dat, vineri, verdictul în cazul situației aurului de la Roșia Montană. România a câștigat procesul.

Decizia Curții de arbitraj de la Washington:

Potrivit Hotărârii Tribunalului Arbitral, România primește câștig de cauză la acuzațiile adresate de Gabriel Resources Ltd. şi Gabriel Resources (Jersey). Mai mult, reclamanții sunt obligați să ramburseze României cheltuielile de judecată aferente procedurii de arbitraj. În urmatoarele 20 de zile urmează să fie publicată  motivarea deciziei ICSID, se arată într-un comunicat al executivului.…

Monitorul Cluj - Diana CÎMPEANIn urma cu 116 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7