Stiri Ziare Locale Brașoveanul Gabi Tamaș, prezentat oficial ca director sportiv la Concordia Chiajna: „Am semnat până în vară. Să vedem dacă îmi place”
Brașoveanul Gabi Tamaș, prezentat oficial ca director sportiv la Concordia Chiajna: „Am semnat până în vară. Să vedem dacă îmi place”

Brașoveanul Gabi Tamaș, prezentat oficial ca director sportiv la Concordia Chiajna: „Am semnat până în vară. Să vedem dacă îmi place”

Brașoveanul Gabi Tamaș a fost prezentat oficial de Concordia Chiajna, unde a primit poziția de director sportiv al clubului. La conferința de prezentare a participat și Ilie Poenaru, noul antrenor al echipei de Liga 2. ”Înainte să semnez am mai fost căutat de alte trei echipe din Liga 1, printre care și Dinamo. Mi s-a mai propus să fiu președinte la FC Voluntari, dar nu semnasem contractul (n.r. în trecut). Aici am semnat. Am semnat până în vară, adică pe două luni, să văd dacă pot ajuta cu experiența mea și să vedem dacă îmi place. M-am înscris și la cursurile de director sportiv de la FRF, voi pune în aplicare și ce voi învăța acolo. Eu am carnetul de antrenor, aștept ca FRF să dea drumul la cursuri. Ca foști jucători vom putea face A-ul și B-ul cumulat. Mă voi înscrie și acolo. Să le am pe toate la mână”, a spus Gabi Tamaș, la conferința de presă. Fostul fundaş s-a retras din fotbal în toamna anului trecut, chiar de la formaţia ilfoveană.…

Monitorul Expres - monitorulexpres.roIn urma cu 108 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7