Stiri Ziare Locale Bihorul plantează: Angajați din instituții publice și dintr-o multinațională au împădurit o fostă pășune de lângă Oradea (FOTO/VIDEO)
Bihorul plantează: Angajați din instituții publice și dintr-o multinațională au împădurit o fostă pășune de lângă Oradea (FOTO/VIDEO)

Bihorul plantează: Angajați din instituții publice și dintr-o multinațională au împădurit o fostă pășune de lângă Oradea (FOTO/VIDEO)

Câteva sute de bihoreni s-au adunat, sâmbătă dimineaţă, pe o fostă păşune de la marginea satului Betfia, răspunzând unui apel lansat de Consiliul Judeţean pentru a planta o pădure. Acţiunea a fost prima din campania "Bihorul plantează", prin care CJ îşi propune ca an de an, în mai multe zone din judeţ să fie sădiţi puieţi de arbori.

"Astăzi lansăm un nou proiect important pentru protejarea mediului, intitulat «Bihorul plantează». Ne propunem ca în fiecare an să derulăm astfel de acţiuni de plantare şi în viitor aceste acţiuni să se întâmple concomitent în mai multe zone ale judeţului. Practic, aici suntem aproximativ 500 de voluntari care vom planta 15.000 de puieţi, conştienţi că avem nevoie de pădure, avem nevoie de aer curat, avem nevoie de frumos şi că este o responsabilitate a fiecăruia dintre noi să arătăm respect faţă de această parte vie a creaţiei, care este natura", a declarat vicepreşedintele CJ Bihor, Mircea Mălan, sâmbătă, la faţa locului.…

e Bihoreanul - ebihoreanul.roIn urma cu 110 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7