Stiri Ziare Locale Bibarț, despre viitorul parc din zona Vlaicu: „Dacă tot am așteptat atâta, îmi asum să mai așteptăm ca să prindem finanțare europeană”
Bibarț, despre viitorul parc din zona Vlaicu: „Dacă tot am așteptat atâta, îmi asum să mai așteptăm ca să prindem finanțare europeană”

Bibarț, despre viitorul parc din zona Vlaicu: „Dacă tot am așteptat atâta, îmi asum să mai așteptăm ca să prindem finanțare europeană”

În perioada în care prin oraș răsar ca ciupercile după ploaie afișe prin care Călin Bibarț ne arată diferite proiecte implementate de Primăria Arad în decursul mandatului său, primarul a crezut de cuviință să-i asigure pe locuitorii din zona Vlaicu de continuarea proiectului prin care se vrea amenajarea unui nou parc.

Proiectul a fost anunțat pentru prima oară în 2021, dar edilul a declarat în conferința de presă de astăzi, 5 februarie, că partea care a durat cel mai mult a fost rezolvarea măsurătorilor cadastrale și înregistrarea terenului de cca. 3,5 hectare în proprietatea Municipiului Arad, întrucât până să fie „ochit” ca locație pentru un viitor parc, terenul viran era lăsat de izbeliște în acte. Este vorba de un teren situat în apropierea căii ferate Arad – Nădlac, aflat la capătul str. Plopilor, în apropiere de Câmpul Liniștii și de fabrica de confecții Moda S.A.…

Special Arad - Ioana CostașIn urma cu 121 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7