Stiri Ziare Locale Benga și Omondi – în echipa etapei LPF, Mircea Rednic nu a fost nominalizat niciodată de LPF de când o antrenează pe UTA!
Benga și Omondi – în echipa etapei LPF, Mircea Rednic nu a fost nominalizat niciodată de LPF de când o antrenează pe UTA!

Benga și Omondi – în echipa etapei LPF, Mircea Rednic nu a fost nominalizat niciodată de LPF de când o antrenează pe UTA!

UTA a făcut „dubla” și în echipa etapei LPF. Adică formația arădeană dă jucători în formația ideală a săptămânii pentru a doua oară la rând și, mai mult, față de confruntarea cu Sepsi când l-a avut acolo doar pe Diego Rodrigues, după succesul de pe „Cluj Arena”, 3-1 cu U., trimite doi fotbaliști. Este vorba despre fundașul Alexandru Benga și mijlocașul ofensiv Eric Johana Omondi.

”Căpitanul arădenilor a fost ca un zid în faţa adversarilor. Şi-a condus echipa spre un nou succes” – e motovația LPF în cazul nominalizării lui Benga, în timp ce în cazul kenyanului lucrurile sunt și mai limpezi: ”A fost jucătorul care a făcut diferenţa în duelul cu Universitatea Cluj, în care a înscris de două ori şi a oferit o pasă decisivă”. Semn că în raportul de arbitraj, autorul golului cu numărul trei al arădenilor a fost trecut tot Omondi, deși pare o ușoară atingere a balonului de către Fabry înainte ca mingea să intre în colțul din stânga lui Iliev.…

Sport Arad - sportarad.roIn urma cu 171 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7