Stiri Ziare Locale Benga: „Clubul UTA are în ADN obișnuința de a fi în față, dar ar fi o performanță importantă să jucăm în play-off în această perioadă istorică”
Benga: „Clubul UTA are în ADN obișnuința de a fi în față, dar ar fi o performanță importantă să jucăm în play-off în această perioadă istorică”

Benga: „Clubul UTA are în ADN obișnuința de a fi în față, dar ar fi o performanță importantă să jucăm în play-off în această perioadă istorică”

Un mare merit pentru parcursul excelent al UTA-ei din ultima lună îl are prestația defensivei. Cele patru goluri luate în cinci meciuri, dintre care două în singurul semi-eșec al seriei excelentre (remiza internă cu Botoșaniul), au ajutat-o pe formația arădeană să ajungă în zona play-off cu trei runde înainte de finele stagiunii regulare.

Portarii Kucher și Iacob au meritul pentru această serie, iar dintre fundași, Alexandru Benga a fost cel care a dus greul. De altfel, experimentatul fotbalist a și fost inclus de două ori în echipa etapei de LPF de când UTA nu mai pierde în campionat. „Nu știu dacă pot spune că e cel mai bun moment din cariera mea, dar sunt conștient că trec printr-o perioadă bună, este rodul muncii pe care o depun zi de zi. Mă bucur, în primul rând, că sunt sănătos și că fac ceea ce îmi place, asta e cel mai important lucru. Până la 25 de ani am jucat la echipe care se băteau la primele locuri, atât în România, cât și în străinătate. Într-adevăr, în ultima perioadă a carierei mele nu am fost la echipe care își propuneau obiective îndrăznețe, dar știu cum este să fii în partea de sus a clasamentului. Clubul UTA are în ADN această experiență și această obișnuință de a fi în față, chiar dacă în ultimii ani nu s-a întâmplat acest lucru, aşadar cred că sunt toate premisele pentru următorul pas în dezvoltarea acestui club” a declarat fundașul.…

Sport Arad - sportarad.roIn urma cu 128 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7