Stiri Ziare Locale Balint merge pe experiența lui Meszar și expertiza lui Rednic în salvarea UTA-ei de la retrogradare, dar: „Războiul suporteri – conducere macină…”
Balint merge pe experiența lui Meszar și expertiza lui Rednic în salvarea UTA-ei de la retrogradare, dar: „Războiul suporteri – conducere macină…”

Balint merge pe experiența lui Meszar și expertiza lui Rednic în salvarea UTA-ei de la retrogradare, dar: „Războiul suporteri – conducere macină…”

Ca și Florin Iacob, fostul său elev de la UTA, Laszlo Balint îi încurajează de pe margine pe cei care-și dispută trofeul la Turneul Vedetelor, de la Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibași” din Brașov. Antrenorul ce și-a încheiat conturile cu „Bătrâna Doamnă” pe finalul lunii aprilie a acestui an a dat un interviu pentru colegii de la iamsport.ro în care a vorbit puțin și despre formația arădeană.

Gyuszi Balint susține că se aștepta ca fostul său club să ridice ștacheta în acest sezon, dar și că în lupta pentru supraviețuire nu va avea probleme. „De când am plecat ultima oară de la UTA mi-am propus să nu vorbesc prea mult de ce se întâmplă acolo. Știu că lumea așteaptă opinia mea, căci am ceva istoric și am trăit momente frumoase acolo. Dar ce pot spune ar fi că experiența domnului Meszar – căci deja se poate spune că domnul Meszar are o experiență destul de importantă la nivelul primei ligi și în gestionarea unui club de anvergura UTA-ei – și expertiza domnului Rednic până la urmă vor fi ingrediente suficiente pentru ca echipa să se mențină în prima ligă. După toată emulația care a fost în vară, mă aștetam ca obiectivul clubului să fie mai important, cu toate că au venit ceva declarații oficiale dinspre UTA că-și doresc participarea în play-off. M-aș fi bucurat să aibă forța, potențialul de a se bate măcar pentru accederea în play-off, dar cred că în acest moment e importantă menținerea clubului în prima ligă”, au fost cuvintele tehnicianului brașovean.…

Sport Arad - sportarad.roIn urma cu 188 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7