Stiri Ziare Locale Axiopolis Cernavodă. Atleții Alexandru și Bogdan Marica Frați gemeni, pe primele două locuri la etapa întâi a Campionatului Național (DOCUMENT)
Axiopolis Cernavodă. Atleții Alexandru și Bogdan Marica Frați gemeni, pe primele două locuri la etapa întâi a Campionatului Național (DOCUMENT)

Axiopolis Cernavodă. Atleții Alexandru și Bogdan Marica Frați gemeni, pe primele două locuri la etapa întâi a Campionatului Național (DOCUMENT)

Alexandru și Bogdan Marica sunt antrenați la Axiopolis Cernavodă de Vicențiu Culea.

Frații gemeni Alexandru și Bogdan Marica, atleți la Axiopolis Cernavodă, continuă să obțină rezultate importante în proba de aruncare a greutății. Ei au participat cu succes, și la București, etapa întâi a Campionatului Național de sală rezervat categoriilor de vârstă Under-16 și Under-18.

Antrenați la Axiopolis Cernavodă de Vicențiu Culea, gemenii Marica au participat la secțiunea Under-16, în condițiile în care, în luna martie a acestui an, ei împlinesc 15 ani. Grație unor aruncări foarte bune, Alexandru și Bogdan s-au clasat în această ordine pe primele două trepte ale podiumului, cu 15,41 m (Alexandru) și 14,23 m (Bogdan). „Am început noul sezon de aruncări! A fost un debut cu dreptul la Campionatul Național de Atletism - Aruncări - etapa I al gemenilor Marica, Alex și Bogdan. Felicitări!“, este mesajul lui Vicențiu Culea.…

Ziua Constanta - Marian BOCAIIn urma cu 146 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7