Stiri Ziare Locale Autostrada A7: S-a aprobat contractul de finanțare cu BEI pentru Ploiești-Pașcani. Ministrul Fechet: „UMB va dovedi profesionalism și eficiență”
Autostrada A7: S-a aprobat contractul de finanțare cu BEI pentru Ploiești-Pașcani. Ministrul Fechet: „UMB va dovedi profesionalism și eficiență”

Autostrada A7: S-a aprobat contractul de finanțare cu BEI pentru Ploiești-Pașcani. Ministrul Fechet: „UMB va dovedi profesionalism și eficiență”

Ministrul Mediului, Mircea Fechet, a anunțat că s-a aprobat legea pentru contractul de finanțare al Autostrăzii Ploiești-Pașcani (parte din Autostrada Moldovei A7) cu Banca Europeană pentru Investiții (BEI).

„A7, pe drumul cel bun. Autostrada Moldovei este un proiect vital pentru dezvoltarea infrastructurii din România, dar mai ales din regiunea noastră care așteaptă de multă vreme un astfel de proiect. Construim, astfel, o infrastructură nouă ce sprijină protecția mediului, reduce emisiile de carbon și crește siguranța și eficiența transportului. La Ministerul Mediului, ne-am asigurat că proiectul respectă cele mai înalte standarde de protecție a mediului și contribuie la conservarea biodiversității și am emis cu celeritate acordurile de mediu necesare. Sunt convins că antreprenorul UMB, constructor băcăuan cunoscut pentru calitatea lucrărilor sale, va dovedi și la acest obiectiv de investiții profesionalism și eficiență. A7 este acum pe un drum fără întoarcere. Regiunea noastră va avea cât de curând un drum modern și sigur, la standarde europene”, a precizat ministrul Mediului, Mircea Fechet.…

Ziarul de Bacau - Ziarul De BacauIn urma cu 156 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7