Stiri Ziare Locale Atenţie, FRHG. Laszlo Kovacs – discurs manifest după Pee-Wee 2024! Tehnicianul de la Corona Braşov spune lucrurilor pe nume! „De ce la noi nu se poate?”
Atenţie, FRHG. Laszlo Kovacs – discurs manifest după Pee-Wee 2024! Tehnicianul de la Corona Braşov spune lucrurilor pe nume! „De ce la noi nu se poate?”

Atenţie, FRHG. Laszlo Kovacs – discurs manifest după Pee-Wee 2024! Tehnicianul de la Corona Braşov spune lucrurilor pe nume! „De ce la noi nu se poate?”

Laszlo Kovacs – discurs manifest după Pee-Wee 2024! Într-o ţară care a decis să desfiinţeze Ministerul Sportului cu un an înainte de o ediţie a Jocurilor Olimpice, Paris 2024, este greu să ai pretenţii în acest fenomen.

Totuşi, sunt discipline, individuale şi de echipă, unde performanţele sunt mult peste ceea ce oferă această ţară.

Laszlo Kovacs – discurs manifest după Pee-Wee 2024! Hocheiul pe gheaţă este una dintre aceste discipline. La nivel de seniori, România este cu un pas în spatele elitei, la acelaşi nivel cu Ungaria, Slovenia sau Italia, ţări unde se investeşte în sport. Diferenţele sunt uriaşe dacă ne gândim doar la infrastructură, însă „tricolorii” sunt de ceva vreme la acest nivel şi speră că vor rămâne acolo şi în 2024, după Campionatul Mondial din Italia. Apoi, mulţi dintre copiii noştri pleacă din ţară pentru că nu văd un viitor aici, pentru că nu au infrastructură şi nu au competiţii care să îi ajute să se dezvolte.…

My Tex - mytex.roIn urma cu 137 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7