Stiri Ziare Locale Ateliere, recitaluri și dansuri pentru copii la „Festivalul Albastru” din S2. Are loc pe 2 aprilie și marchează „Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului”
Ateliere, recitaluri și dansuri pentru copii la „Festivalul Albastru” din S2. Are loc pe 2 aprilie și marchează  „Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului”

Ateliere, recitaluri și dansuri pentru copii la „Festivalul Albastru” din S2. Are loc pe 2 aprilie și marchează „Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului”

Primăria Sectorului 2 a anunțat că marți, 2 aprilie 2024, bucureștenii sunt așteptați la „Festivalul Albastru”. Evenimentul este organizat de către Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului.

Primăria Sectorului 2 organizează „Festivalul Albastru”, în Parcul Obor

Festivalul ce urmează să aibă loc mâine în Sectorul 2 al Capitalei este organizat pentru a marca „Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului”. Mai precis, aici vor fi organizate mai multe activități dedicate celor mici.

Festivalul Albastru va avea loc marți, 2 aprilie 2024, între orele 12:00-14:00. Bucureștenii care doresc să ia parte la acesta sunt așteptați în Parcul Obor din fața Primăriei.…

B365 - Bucuresti - Deniz GarguliIn urma cu 94 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7