Stiri Ziare Locale Ariel Lopez știe cum se câștigă un meci cu FCSB, pe „Arena Națională”: „Intensitate dusă la extrem, dăruire și ambiție, îmi doresc să jucăm în play-off”
Ariel Lopez știe cum se câștigă un meci cu FCSB, pe „Arena Națională”: „Intensitate dusă la extrem, dăruire și ambiție, îmi doresc să jucăm în play-off”

Ariel Lopez știe cum se câștigă un meci cu FCSB, pe „Arena Națională”: „Intensitate dusă la extrem, dăruire și ambiție, îmi doresc să jucăm în play-off”

Ariel Lopez a fost primul transfer al iernii la UTA, iar fotbalistul din Uruguay a și jucat deja primele sale minute în tricoul „roș-alb” acum o săptămână, în repriza secundă a amicalului pierdut la Budapesta contra lui Honved (0-3).

„Mi-am dorit de mult timp să vin aici, ştiu ce înseamnă UTA”

Fotbalistul de 28 de ani a plecat – oarecum surprinzător – de la Oțelul în urmă cu o săptămână, pe finalul cantonamentului efectuat de echipa lui Dorinel Munteanu la Vatra Dornei.  „Este adevărat că am jucat foarte multe meciuri în prima parte a sezonului, dar, după ce am văzut că în ultimele două-trei meciuri nu am jucat cât mi-aș fi dorit eu, pur și simplu am ales să caut cea mai bună variantă pentru mine. Am vrut să joc cât mai mult și am putut să vin aici la UTA. Mi-am dorit de mult timp să vin aici, ştiu ce înseamnă UTA, ştiu că este o echipă foarte mare, cu tradiţie, am jucat aici acum 5-6 luni la baraj și nu m-am gândit nicio secundă să nu vin aici. Pur și simplu a fost o schimbare, care sunt sigur că va fi pozitivă pentru mine și sper că și pentru echipă. Bineînțeles, intenția mea este să joc constant, dacă nu, nu aș fi venit aici. Aveam șansa să joc și la Oțelul, dacă rămâneam acolo, dar cred că schimbarea aceasta mă va ajuta și voi face tot posibilul să ajut echipa”, a comentat sud-americanul pe marginea schimbării făcute la mijlocul prezentului sezon.…

Sport Arad - sportarad.roIn urma cu 166 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7