Stiri Ziare Locale Arădeanul Man – convocat pentru amicalele „tricolorilor” cu Irlanda de Nord și Columbia, atacantul Parmei e dorit de Napoli!
Arădeanul Man – convocat pentru amicalele „tricolorilor” cu Irlanda de Nord și Columbia, atacantul Parmei e dorit de Napoli!

Arădeanul Man – convocat pentru amicalele „tricolorilor” cu Irlanda de Nord și Columbia, atacantul Parmei e dorit de Napoli!

Parma a mai obținut trei puncte mari în drumul său spre Serie A, câștigând cu 3-1 pe terenul celor din Ternana. Arădeanul Dennis Man a intrat pe teren la pauză, la scorul de 2-0 pentru echipa sa și a fost notat cu 6,5 de flashscore pentru prestația sa.

Presa din Italia susține azi că fotbalistul crescut de UTA a intrat în atenția lui Napoli, care l-ar lua în calcule pentru un post titular în locul italianului Politano. Campioana en-titre a Italiei ar pune jos 10 milioane de euro, o sumă pe placul conducerii grupării emiliane, care încă nu au reușit să-i prelungească înțelegerea lui Man, ce expiră în vara anului următor.  Iar cifrele stagionale (12 goluri – 10 în campionat, 2 în Cupă – și 5 pase decisive într-un total de 27 de apariții) chiar îl recomandă pe fotbalistul arădean pentru un salt la o formație cu pretenții în fotbalul din Cizmă.…

Sport Arad - sportarad.roIn urma cu 122 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7