Stiri Ziare Locale Apostu îl amenință pe Moldovan cu judecata: „Nu am luat 3% din salariile sale, fiindcă am crezut că vom câștiga bani mulți la transferul în străinătate”
Apostu îl amenință pe Moldovan cu judecata: „Nu am luat 3% din salariile sale, fiindcă am crezut că vom câștiga bani mulți la transferul în străinătate”

Apostu îl amenință pe Moldovan cu judecata: „Nu am luat 3% din salariile sale, fiindcă am crezut că vom câștiga bani mulți la transferul în străinătate”

E război între impresarul Bogdan Apostu și Horațiu Moldovan, noul portar al celor de Atletico Madrid. Miza – un bonus de 7% din transferul goal-keeperului la formația din capitala Spaniei, adică 56 de mii de euro.

Apostu afirmă că Moldovan mai are o săptămână la dispoziție să îi dea banii pe care i datorează, în caz contrar îl va da în judecată. „Nu e altceva decât expunerea realității și a stării de fapt a ultimilor 6 ani în relația mea cu el. Eu nu-mi doresc altceva decât să-și respecte cuvântul și agreement-ul. Recunoștința oricum nu există, m-am convins încă o dată. Eu fac un apel public către el. Mai are o săptămână în care are timp să-și respecte înțelegerile avute. Dacă nu, din păcate, mă văd nevoit să mă adresez instanțelor. Nu îmi place să creez un astfel de conflict, dar, dacă nu e altă soluție, asta e situația”, a spus agentul hunedorean, într-o intervenție la Digi Sport.…

Sport Arad - sportarad.roIn urma cu 136 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7