Stiri Ziare Locale Ansamblu rezidențial la Pescărie! Blocuri de 11 etaje pe bulevardul Mamaia din Constanța. Iată stadiul lucrărilor (FOTO)
Ansamblu rezidențial la Pescărie! Blocuri de 11 etaje pe bulevardul Mamaia din Constanța. Iată stadiul lucrărilor (FOTO)

Ansamblu rezidențial la Pescărie! Blocuri de 11 etaje pe bulevardul Mamaia din Constanța. Iată stadiul lucrărilor (FOTO)

Prin AC 389 din data de 28 aprilie 2023, Sunrise Tours SRL dorește organizarea de șantier pentru construirea ansamblului de locuințe collective Prin AC 167 din 16.02.2023, firma Sunrise Tours SRL, va edifica un ansamblu de locuințe colective S+P+11+11D cu comerț de proximitate la parter, pe bulevardul Mamaia nr. 296-296A.

Pe bulevardul Mamaia nr. 296-296A din Constanța se lucrează intens la viitorul ansamblu de locuințe colective, imobile care vor avea 11 etaje, investiție realizată de compania Sunrise Tours SRL. De altfel, așa cum se poate observa în imaginile atașate materialului, imobilele încep să prindă contur.…

Ziua Constanta - Claudia CORBUIn urma cu 132 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7