Stiri Ziare Locale ANALIZĂ | Rezistă "mariajul" dintre PNL și PSD după europarlamentare? Analist politic clujean: „Există un proverb care spune «Tăcerea e de aur»”
ANALIZĂ | Rezistă "mariajul" dintre PNL și PSD după europarlamentare? Analist politic clujean: „Există un proverb care spune «Tăcerea e de aur»”

ANALIZĂ | Rezistă "mariajul" dintre PNL și PSD după europarlamentare? Analist politic clujean: „Există un proverb care spune «Tăcerea e de aur»”

Dincolo de mesajul stabilității pe care îl transmit sub această formulă, PSD și PNL încearcă să își păstreze identitatea ca partide cu ideologii distincte. Cel puțin asta reiese din declarațiile lansate în ultimele zile de liderii politicei de la putere.

În opinia lui Horea Nasra, analist politic și fost președinte PSD Cluj, calculele ar trebui făcute după locale și europarlamentare.

„În primul rând, sondajele de opinie îi avantajează pe cei care plătesc. În al doilea rând, președintele Ciolacu, prin declarațiile sale, încearcă să încurajeze partidul, la fel și Nicolae Ciucă, George Simion sau Cătălin Drulă sau Ludovic Orban. Însă, cred că eșaloanele întâi din PSD și al PNL sunt cam optimiste cu privire la rezultatele alegerilor din luna iunie. Există un proverb care spune «Tăcerea e de aur»... Cred că mai întâi ar trebui să treacă de testul capitalei, adică să câștige lupta contra lui Nicușor Dan, mai apoi ar trebui să treacă de testul Timișoarei și alte primării mari și consilii județene din țară.…

Ziua de Cluj - Anca ColibasanuIn urma cu 83 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7