Stiri Ziare Locale Ambasadorul Israelului, în vizită la Bacău. Ivancea: „Investițiile pe care le-am făcut în județ sunt atuuri pentru atragerea investitorilor israelieni”
Ambasadorul Israelului, în vizită la Bacău. Ivancea: „Investițiile pe care le-am făcut în județ sunt atuuri pentru atragerea investitorilor israelieni”

Ambasadorul Israelului, în vizită la Bacău. Ivancea: „Investițiile pe care le-am făcut în județ sunt atuuri pentru atragerea investitorilor israelieni”

Valentin Ivancea, președintele Consiliului Județean Bacău, a primit, astăzi, vizita delegației oficiale a Ambasadei Statului Israel în România, condusă de E.S. domnul ambasador Reuven Azar.

Agenda discuțiilor a cuprins conturarea unor piloni „pe care putem iniția și derula parteneriate concrete care să aducă plus-valoare atât României, cât și Misiunii diplomatice a Israelului în țara noastră”, a precizat președintele CJ Bacău, Valentin Ivancea.

„Putem dezvolta relațiile de colaborare prin identificarea unor noi oportunități prin care antreprenorii să își extindă business-urile peste granițele țării. De asemenea, investițiile pe care le-am făcut în județ, fie că vorbim despre infrastructură de transport, sănătate sau socială, sunt atuuri decisive în atragerea investitorilor israelieni, cu precădere, pentru a aplica, în Bacău, know-how-ul care i-a consacrat”, a mai spus președintele Ivancea.…

Ziarul de Bacau - Ziarul De BacauIn urma cu 198 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7