Stiri Ziare Locale Am mâncat la bogați, printre Padroni, la E3 by Entourage, în Bucureștiul cel scumpel
Am mâncat la bogați, printre Padroni, la E3 by Entourage, în Bucureștiul cel scumpel

Am mâncat la bogați, printre Padroni, la E3 by Entourage, în Bucureștiul cel scumpel

Judecata de Acum

Am mâncat pentru tine la E3 by Entourage

Pimiento de Padron | 33 l 200 g

Pimiento Padron este o slăbiciune mai veche de-ale mele, de pe vremea biletelor foarte ieftine pe ruta București – Barcelona. E3 i-a trecut în meniu la secțiunea garnituri, nu gustări, dar eu zic că-s un antreu perfect pentru orice masă. Porția e consistentă, suficientă pentru două persoane, așa, de gust. Puțină lume știe că deși sunt asociați cu regiunea Galicia, ardeii Padrón au origini în Mexic și au ajuns în Spania prin intermediul unor misionari. Cum ar zice clujenii: îs vinituri, dom’le!  Dar niște vinituri lejere, fresh, perfecte la un pahar de bere rece. Contrar numelui, nu mai sunt picanți, așa că ia-ți fără grijă. Mie mi-au plăcut, pentru că au venit calzi, făcuți ca la carte, adică puțin perpeliți, mânjiți de puțin ulei și cu niscavai fulgi de sare pe deasupra. Foarte buni. Și prețul la fel.…

B365 - Bucuresti - Dragoș MihăilăIn urma cu 117 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7