Pimiento Padron este o slăbiciune mai veche de-ale mele, de pe vremea biletelor foarte ieftine pe ruta București – Barcelona. E3 i-a trecut în meniu la secțiunea garnituri, nu gustări, dar eu zic că-s un antreu perfect pentru orice masă. Porția e consistentă, suficientă pentru două persoane, așa, de gust. Puțină lume știe că deși sunt asociați cu regiunea Galicia, ardeii Padrón au origini în Mexic și au ajuns în Spania prin intermediul unor misionari. Cum ar zice clujenii: îs vinituri, dom’le! Dar niște vinituri lejere, fresh, perfecte la un pahar de bere rece. Contrar numelui, nu mai sunt picanți, așa că ia-ți fără grijă. Mie mi-au plăcut, pentru că au venit calzi, făcuți ca la carte, adică puțin perpeliți, mânjiți de puțin ulei și cu niscavai fulgi de sare pe deasupra. Foarte buni. Și prețul la fel.…
B365 - Bucuresti
B365 - Bucuresti
B365 - Bucuresti
Cugir Info
e Bihoreanul
e Bihoreanul