Stiri Ziare Locale Alin Tișe este de acord cu comasarea alegerilor: „Patru rânduri de alegeri ar plictisi îngrozitor oamenii”
Alin Tișe este de acord cu comasarea alegerilor: „Patru rânduri de alegeri ar plictisi îngrozitor oamenii”

Alin Tișe este de acord cu comasarea alegerilor: „Patru rânduri de alegeri ar plictisi îngrozitor oamenii”

Astfel, subiectul comasării alegerilor este intens dezbătut în spațiul public deja de luni bune. Încă nu s-a luat o decizie oficială în acest sens, dar guvernanții trebuie să decidă cât mai repede când și de câte ori vor ieșii românii la urne în acest an.

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, consideră că patru rânduri de alegeri sunt prea multe și crede că s-ar putea găsi formula optimă pentru a comasa o parte din scrutinuri.

„Eu cred că patru rânduri de alegeri anul acesta sunt prea multe. De aici vreau să plecăm. Ar fi trei rânduri de alegeri la un interval de 2-3 luni. Cred că e prea mult și ar fi bine să se găsească o variantă optimă, măcar un rând sau două de alegeri să le comasăm. Fie că se comasează localele cu prezidențialele, fie că se comasează localele cu parlamentarele sau europarlamentarele, cred că ar fi bine. Sunt și niște cheltuieli mari, dar aș invoca mai degrabă modalitatea concretă prin care să putem stimula cât mai mulți români să meargă să-și exercite votul.…

Ziua de Cluj - Sergiu VlăgeaIn urma cu 140 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7