Stiri Ziare Locale Alianța Dreapta Unită și-a prezentat candidații pentru primăria Cluj-Napoca și CJ Cluj: „Suntem împreună pentru a oferi o alternativă serioasă și credibilă”
Alianța Dreapta Unită și-a prezentat candidații pentru primăria Cluj-Napoca și CJ Cluj: „Suntem împreună pentru a oferi o alternativă serioasă și credibilă”

Alianța Dreapta Unită și-a prezentat candidații pentru primăria Cluj-Napoca și CJ Cluj: „Suntem împreună pentru a oferi o alternativă serioasă și credibilă”

Preşedinte USR, Cătălin Drulă, a lăudat candidații Alianței Dreapta Unită (ADU) de la Cluj și a vorbit despre importanța alegerilor din acest an electoral.

„Mă bucur să fiu astăzi alături de cei doi candidați principali ai ADU, Viorel Băltărețu la primăria Cluj-Napoca și Adrian Oros la șefia CJ Cluj. Sunt candidați puternici. Vom sta în spatele lor și vom face campanie pe tot terenul. Știm că oamenii din Cluj își doresc altceva. Avem nevoie de o guvernare de dreapta în România. Toți cei din această alianță am arătat, în toată cariera noastră politică, că ne pasă de banul public și că respectăm economia privată. Trebuie să eficientizăm și să modernizăm administrația din România. Despre asta este anul 2024. Avem o susținere enormă din partea românilor și le mulțumim tuturor celor care ne-au dat semnături de susținere în această perioadă”, a declarat liderul USR.…

Ziua de Cluj - Sergiu VlăgeaIn urma cu 82 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7