Stiri Ziare Locale Alexei Navalny va fi înmormântat vineri la Moscova. În 29 februarie "nu era o singură persoană în preajmă care să poată săpa un mormânt"
Alexei Navalny va fi înmormântat vineri la Moscova. În 29 februarie "nu era o singură persoană în preajmă care să poată săpa un mormânt"

Alexei Navalny va fi înmormântat vineri la Moscova. În 29 februarie "nu era o singură persoană în preajmă care să poată săpa un mormânt"

Alexei Navalny va fi înmormântat vineri la Moscova, a confirmat un purtător de cuvânt. Slujba va avea loc la Cimitirul Borisovskoye, după o slujbă de rămas bun la o biserică din Moscova. Într-un discurs de miercuri, văduva liderului opoziției, Yulia, a spus că nu știe dacă înmormântarea va fi pașnică sau dacă poliția îi va aresta pe cei care vor merge să-și ia rămas bun.

Alexei Navalny a murit subit într-o închisoare din Arctica la începutul acestei luni. Ani de zile, el a fost cel mai cunoscut critic al lui Vladimir Putin. Văduva sa l-a învinuit pe președintele rus pentru moartea sa, la fel ca mulți lideri mondiali. Puține detalii au fost făcute publice cu privire la cauza morții sale, iar autoritățile ruse au refuzat inițial să predea cadavrul lui Navalny mamei sale Lyudmila. În cele din urmă, au cedat la opt zile după ce a murit.…

Ziua de Cluj - Ziua de ClujIn urma cu 122 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7