Stiri Ziare Locale Adrian Mutu, îngrijorat de lipsa lui Ciprian Deac pentru meciul cu Farul: „Este un jucător foarte important”
Adrian Mutu, îngrijorat de lipsa lui Ciprian Deac pentru meciul cu Farul: „Este un jucător foarte important”

Adrian Mutu, îngrijorat de lipsa lui Ciprian Deac pentru meciul cu Farul: „Este un jucător foarte important”

Sâmbătă, 2 martie, CFR Cluj va juca în deplasare împotriva campioanei României de anul trecut, Farul Constanța, iar meciul se anunță a fi unul extrem de dificil, susține Adrian Mutu.

Antrenorul clujenilor a precizat, într-un interviu susținut la baza de  antrenament de la Mogoșoaia, că trebuie să câștige cele trei puncte pentru a mai spera la titlu.

„Am avut o săptămâna grea, suntem în cantonament de câteva zile. Sperăm să încheiem această săptămână cu o victorie. Pregătim un meci destul de greu. Farul vine după un eșec, devi va fi foarte motivată, așa cum îl știu pe Hagi. Ne așteaptă un meci dificil cu campioana României. Farul știe să joace fotbal, este o echipă greu de bătut, are valoare, chiar dacă anul trecut nimeni nu le-a dat o șansă că vor câștiga titlul. Este o echipă pe care o respectăm mult, dar mergem să luam cele trei puncte pentru că vrem să rămânem aproape de Rapid și FCSB”, a declarat Mutu.…

Monitorul Cluj - Andrei NARIȚAIn urma cu 125 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7