Stiri Ziare Locale Adrian Dodean revine acasă după 21 de ani petrecuți în străinătate: va fi antrenor-jucător la Academia Daniela Dodean! (FOTO)
Adrian Dodean revine acasă după 21 de ani petrecuți în străinătate: va fi antrenor-jucător la Academia Daniela Dodean! (FOTO)

Adrian Dodean revine acasă după 21 de ani petrecuți în străinătate: va fi antrenor-jucător la Academia Daniela Dodean! (FOTO)

Veste excelentă pentru tenisul de masă arădean, sport olimpic cu rezultate și performanțe de top de-a lungul timpului în special prin Daniela Dodean. În prim-plan e însă acum fratele Danei, Adrian, cel care se va întoarce în această vară la Arad, după nu mai puțin de 21 de ani petrecuți în străinătate. Ajuns la 39 de ani, cu o carieră impresionantă în spate, Adi revine acasă pentru a pune umărul la creșterea și afirmarea Academiei arădene ce poartă numele surorii sale. Aici va fi din luna august antrenor-jucător (n.n. antrenor mai este Bogdan Roman), iar pe finalul anului va juca pentru Academie, în Cupa României de seniori. În paralel va juca însă și pentru clubul german Union Velbert, la nivel de echipe. Obiectivele de viitor sunt însă mult mai importante, dezvăluite chiar de Adrian: „Mă întorc acasă pentru a forma o echipă puternică la Arad, vrem să ajungem să jucăm cu Academia în prima ligă și apoi în cupele europene. Dar pe de altă parte, ne propunem să creștem copii cât mai mulți, pentru a asigura viitorul tenisului de masă arădean. Nu am uitat de unde am plecat, mă încearcă multe emoții și un sentiment frumos când mă gândesc că peste câteva luni revin acasă, alături de fratele meu, Cristi. Ne dorim să facem o treabă cât mai bună, iar Aradul să rămână un centru important al țării!”…

Live Arad - Sorin HautIn urma cu 113 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7