Stiri Ziare Locale [ACTUALIZARE] Roata a fost repusă în funcțiune. Bibarț vrea să-l credem pe cuvânt că „a fost o situație de natură birocratică”
[ACTUALIZARE] Roata a fost repusă în funcțiune. Bibarț vrea să-l credem pe cuvânt că „a fost o situație de natură birocratică”

[ACTUALIZARE] Roata a fost repusă în funcțiune. Bibarț vrea să-l credem pe cuvânt că „a fost o situație de natură birocratică”

După apariția articolului și afirmația că „roata panoramică e un pericol” am fost urecheați de diverși funcționari cum că nu ar fi chiar așa. Au încercat să ne explice că operatorul are autorizațiile, ceva de genul TUV valabil în Germania și ceva autorizație valabilă în Slovacia unde e firma mamă, „că legislația din România nu e pusă în concordanță cu cea din țările menționate, că unii funcționari ai OPC Arad și ISCIR fac exces de zel și-l sabotează pe Bibarț cu Târgul de Crăciun și blabla… și că de două zile se încearcă să se rezolve situația iar în această seară roata va fi funcțională”. Ce n-am înțeles este de ce se ocupă oamenii primarului de clarificarea situației cu autorizațiile dacă primăria doar are un parteneriat, a pus doar locația la dispoziție și toate obligațiile cad în sarcina operatorului? Asta să salveze imaginea neasumatului nostru primar?…

Critic Arad - Critic AradIn urma cu 195 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7