Stiri Ziare Locale [ACTUALIZARE] Cum se scot autoritățile în cazul tavanului școlii din Sibiu care s-a prăbușit peste elevi: „Porumbeii și vântul sunt de vină”!
[ACTUALIZARE] Cum se scot autoritățile în cazul tavanului școlii din Sibiu care s-a prăbușit peste elevi: „Porumbeii și vântul sunt de vină”!

[ACTUALIZARE] Cum se scot autoritățile în cazul tavanului școlii din Sibiu care s-a prăbușit peste elevi: „Porumbeii și vântul sunt de vină”!

Putem spune că trăim din nou un caz clasic de #RomâniaEducată, în care autoritățile jonglează din nou cu vina. Cu scuze precum „este vina elevilor care trântesc ușile în pauză” sau pur și simplu dând vina pe forțele naturii, primarul din Loamneș, Maria Greavu dă vina inclusiv pe „vântul puternic” și „porumbeii care și-au făcut cuiburi în structura tavanului”. Toată lumea se spală pe mâini, iar victimele ajung să fie vinovate.

„Singura explicaţie îi vântul şi curentul care s-a produs prin deschiderea geamurilor şi a uşii. Şi într-adevăr în streaşină, ne-am uitat acum foarte atenţi, şi într-o parte şi în cealaltă în dreptul acestei săli de clasă, e o găurică acolo în streaşină. Şi probabil, prin acele două găuri, şi pe o parte şi pe cealaltă, s-a făcut un curent, uşile deschise, geamurile deschise şi în acelaşi timp am văzut că erau foarte multe excremente de porumbei. Aici a bătut foarte tare vântul. Eu şi astăzi, dacă stau afară, nu pot să vorbesc cu nimeni la telefon. Cred că vântul a fost la un moment dat peste 80 de kilometri la oră”, a declarat primarul Maria Greavu citată de Agerpress.…

Critic Arad - Critic AradIn urma cu 169 zile
Alte stiri din Ziare Locale

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Ziare Locale

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7